54考试网欢迎您!
您当前位置:主页 > 学历就业 > 学历教育 > 成人高考 >

2021年成人高考高起点英语考试考前自测试题及答案(四)

54考试网  发布时间:2020-10-09

  是成人高等学校招生统一考试的简称,属国民教育系列,国家承认学历,成人高考分为专科起点升本科(简称专升本) 、高中起点升本科(简称高起本)和高中起点升专科(简称高起专)三个层次。万考网为了帮助考生更好的备考,特别整理了成人高考高起点(英语)章节重点试题及答案等备考资料(资料内容来源于网络,仅供考生参考!),希望考生努力备考,网校在此预祝考生顺利通过考试!

  Ⅱ.Vocabulary and Structure
  41. Jackson went to work ______ his illness.
  A. besides
  B. even though
  C. in spite of
  D. although
  42.Some local companies are making great efforts to _____ with foreign companies for a share of the market.
  A.connect
  B.combine
  C compete
  D.compare
  43. In some countries there are a lot of young people now need _______teeth.
  A. false
  B. untrue
  C. wrong
  D. erroneous
  44. If by any chance someone comes to see me, ask them to leave a _______.
  A. message
  B. letter
  C. sentence
  D. notice
  45. The students are looking forward to _______ their holidays in Japan.
  A. spend
  B. spending
  C. for spend
  D. spent
  46.We were all _________when we heard the _____ news that the rescue team found another survivor.
  A.excited;excited
  B.exciting;exciting
  C.excited;exciting
  D.exciting;excited
  47. So loudly _______ that all the people in the room got a fright.
  A. he shouted
  B. shout he
  C. did he shout
  D. he did shout
  48. _______, Mother will wait for him to have dinner together.
  A. However late is he
  B. However he is late
  C. However is he late
  D. However late he is
  49. Don't tell me such things _______ you are not certain.
  A. that
  B. which
  C. those
  D. as
  50.Many students will watch TV only to_____time during the summer vacation.
  A.spend
  B.waste
  C.enjoy
  D.kill
  参考答案:
  Ⅱ.Vocabulary and Structure 
  41.C 42.C 43.A 44.A 45.B 46.C 47.C 48.D 49.D 50.D

  更多成人高考考试相关资讯或课程培训可关注万考网成人高考频道或点击网站右下角客服在线咨询!


在线咨询系统

称       呼 :
手机号码 :
备       注 :
上一篇:2021年成人高考高起点英语考试考前自测试题及答案(三)
下一篇:2021年成人高考高起点英语考试考前自测试题及答案(五)

相关阅读

2021年成人高考专升本考试政治章节重点试题及答案(4)
2021年成人高考专升本考试政治章节重点试题及答案(4)

2021年成人高考专升本考试政治章节重点试题及答案(4)....

2021年成人高考专升本考试政治章节重点试题及答案(3)
2021年成人高考专升本考试政治章节重点试题及答案(3)

2021年成人高考专升本考试政治章节重点试题及答案(3)....

2021年成人高考专升本考试政治章节重点试题及答案(2)
2021年成人高考专升本考试政治章节重点试题及答案(2)

2021年成人高考专升本考试政治章节重点试题及答案(2)....

2021年成人高考专升本考试政治章节重点试题及答案(1)
2021年成人高考专升本考试政治章节重点试题及答案(1)

2021年成人高考专升本考试政治章节重点试题及答案(1)....