54考试网欢迎您!
您当前位置:主页 > 学历就业 > 学历教育 > 成人高考 >

2021年成人高考高起点英语考试考前自测试题及答案(三)

54考试网  发布时间:2020-10-09

  是成人高等学校招生统一考试的简称,属国民教育系列,国家承认学历,成人高考分为专科起点升本科(简称专升本) 、高中起点升本科(简称高起本)和高中起点升专科(简称高起专)三个层次。万考网为了帮助考生更好的备考,特别整理了成人高考高起点(英语)章节重点试题及答案等备考资料(资料内容来源于网络,仅供考生参考!),希望考生努力备考,网校在此预祝考生顺利通过考试!

  Ⅱ.Vocabulary and Structure
  31. The road will be blocked if there _______ another snow.
  A. is
  B. will be
  C. to be
  D. will have
  32.—How was your recent visit to Qingdao?
  —It was great. We visited some friends, and spent the _______ days at the seaside.
  A. few last sunny
  B. last few sunny
  C. last sunny few
  D. few sunny last
  33. He had his bicycle _______ yesterday.
  A. repair
  B. repairing
  C. repaired
  D. be repaired
  34. _______you’ve got an opportunity,you should take good advantage of it.
  A.Now that
  B.After
  C.Although
  D.As soon as
  35. John was _______ he lay down for an hour before dinner.
  A. so tired as
  B. so tired that
  C. too tired that
  D. too tired so
  36.—There were already five people in the car but they managed to take me as well.—It _______ a comfortable journey.
  A. can't be
  B. shouldn't be
  C. mustn't have been
  D. couldn't have been
  37. We've all heard of Thomas Edison, _______ who invented the electric light and many other things.
  A. man
  B. a man
  C. the man
  D. men
  38.Many companies are seeking to exploit and develop the rich natural_______ regions.
  A.sources
  B.resources
  C.materials
  D.power
  39. We can't _______ another 100 kilometers any more.
  A. have
  B. turn
  C. make
  D. reach
  40. I first met Lisa three years ago. She ________ at a radio shop at the time.
  A. has worked
  B. was working
  C. had been working
  D. had worked

  参考答案:
  Ⅱ.Vocabulary and Structure
  31.A 32.B 33.C 34.A 35.B 36.D 37.C 38.B 39.C 40.B

  更多成人高考考试相关资讯或课程培训可关注万考网成人高考频道或点击网站右下角客服在线咨询!


在线咨询系统

称       呼 :
手机号码 :
备       注 :
上一篇:2021年成人高考高起点英语考试考前自测试题及答案(二)
下一篇:2021年成人高考高起点英语考试考前自测试题及答案(四)

相关阅读

2021年成人高考专升本考试政治章节重点试题及答案(4)
2021年成人高考专升本考试政治章节重点试题及答案(4)

2021年成人高考专升本考试政治章节重点试题及答案(4)....

2021年成人高考专升本考试政治章节重点试题及答案(3)
2021年成人高考专升本考试政治章节重点试题及答案(3)

2021年成人高考专升本考试政治章节重点试题及答案(3)....

2021年成人高考专升本考试政治章节重点试题及答案(2)
2021年成人高考专升本考试政治章节重点试题及答案(2)

2021年成人高考专升本考试政治章节重点试题及答案(2)....

2021年成人高考专升本考试政治章节重点试题及答案(1)
2021年成人高考专升本考试政治章节重点试题及答案(1)

2021年成人高考专升本考试政治章节重点试题及答案(1)....