54考试网欢迎您!
您当前位置: 主页 > 学历就业 > 学历教育 > 成人高考

2021年成人高考高起点英语考试考前自测试题及答案(五)

54考试网  发布时间:2020-10-09 21:41:28

  是成人高等学校招生统一考试的简称,属国民教育系列,国家承认学历,成人高考分为专科起点升本科(简称专升本) 、高中起点升本科(简称高起本)和高中起点升专科(简称高起专)三个层次。万考网为了帮助考生更好的备考,特别整理了成人高考高起点(英语)章节重点试题及答案等备考资料(资料内容来源于网络,仅供考生参考!),希望考生努力备考,网校在此预祝考生顺利通过考试!

  Ⅲ.Cloze (20 points)
  Directions:
  For each blank in the following passage, there are four choices given below and marked A, B, C and D. Choose the one that is most suitable and mark your answer by blackening the corresponding letter on the Answer Sheet.
  Smoking, which may be a pleasure for some people, is a serious source of discomfort for their fellows. _51_, medical authorities express their concern about the effect of smoking _52_ the health not only of those who smoke but also of those who do not. In fact, non-smokers who must involuntarily inhale (吸入) the air _53_ by tobacco smoke may suffer more than the smokers _54_.
  Smoking is prohibited in the theatres and in halls used for showing films _55_ in laboratories _56_ there may be a fire hazard (危险)。 Elsewhere, it is up to your good _57_.
  I am _58_ asking you to maintain “No-Smoking” in classrooms and seminar rooms.
  This will prove that you have the _59_ health in mind, which is very important to a large _60_ of our students.

  51.A. Still B. Further C. More D. Again

  52.A. in B. to C. on D. with

  53.A. polluting B. be polluted C. polluted D. to be polluted

  54.A. them B. themselves C. their own D. they

  55.A. and B. but C. as well as D. also

  56.A. where B. which C. that D. how

  57.A. feeling B. sense C. realize D. think

  58.A. so B. next C. therefore D. and

  59.A. non-smokers B. non-smokers' C. non-smoker's D. non-smoker

  60.A. number B. amount C. many D. much

  参考答案:
  Ⅲ. Cloze
  51.B 52.C 53.C 54.B 55.C 56.A 57.B 58.C 59.B 60.A

  更多成人高考考试相关资讯或课程培训可关注万考网成人高考频道或点击网站右下角客服在线咨询!


在线报名
上一篇 : 2021年成人高考高起点英语考试考前自测试题及答案(四)
下一篇 : 2021年成人高考高起点英语考试考前自测试题及答案(六)

相关阅读